Extra schoorsteenkap accessoires

Schoorsteenkap ruilen

Aanvullende accessoires schoorsteenkap

 

 

 

 

 

 

Diversen

Niet elk werk is een standaard klus. Soms heeft u extra producten nodig of is het noodzakelijk dat wij extra werkzaamheden verrichten ten behoeve van uw schoorsteenkap. Hieronder vindt u meer informatie rondom de tarieven bij plaatsingen, omruilprijzen en meer. Is een van de onderstaande artikelen of werkzaamheden onderdeel van uw bestelling, dan krijgt u daar vanzelf vragen over tijdens het online plaatsen van uw bestelling.

Omruilprijzen verlengde poten

Het kan zijn dat u de voorkeur geeft aan langere poten voor uw schoorsteenkap. Als u kiest voor onderstaand omruilartikel dan ruilen wij de standaard vierkante poten om voor de langere versie van uw keuze. Natuurlijk leveren we ook op aanvraag andere lengtes volgens de door u opgegeven specificaties.

Tarieven plaatsingen

Geef tijdens het bestelproces aan of u komt afhalen, wil laten bezorgen en/of laten plaatsen. Wilt u een schoorsteenkap inclusief plaatsing, dan kunt u dat aangeven tijdens offerte aanvraag u kunt ook een mail sturen naar info@schoorsteenkap.nl met daarin tevens uw telefoonnummer. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op om de kosten voor plaatsing met u af te stemmen. De prijs is afhankelijk van factoren als de benodigde reistijd, de bereikbaarheid van uw schoorsteen, het gebruik van een hoogwerker en de noodzaak van eventuele vergunningen. ook kunt u ervoor kiezen om de schoorsteenkap zelf te plaatsen. Hiervoor kunt u bij ons de benodigde onderdelen bestellen. In de afbeelding hiernaast ziet u de ankers die u kunt bestellen. Dit is een pakket waarin alle benodigheden zitten waarmee u de kap geheel zelfstandig kunt plaatsen.

Losse assen

Heeft u een schoorsteenkap zonder ornament of windwijzer aangeschaft en wilt u dat achteraf nog wijzigen? U kunt bij ons dan een losse as nabestellen. Heeft uw schoorsteenkap al een ornament of windwijzer en wilt u een andere combinatie op de kap, dan kan het zijn dat u een andere aslengte nodig heeft. Stuur dan een mail naar info@schoorsteenkap.nl met uw adresgegevens en vooral uw telefoon-nummer en de gewenste combinatie. Binnen 1 werkdag nemen wij dan contact met u op of u een van onderstaande assen moet bijbestellen.