Diversen

Niet elk werk is een standaard klus. Soms heeft u extra producten nodig of is het noodzakelijk dat wij extra werkzaamheden verrichten ten behoeve van uw schoorsteenkap. Hieronder vindt u meer informatie rondom de tarieven bij plaatsingen, omruilprijzen en meer. Is een van de onderstaande artikelen of werkzaamheden onderdeel van uw bestelling, dan krijgt u daar vanzelf vragen over tijdens het online plaatsen van uw bestelling.

Omruilprijzen verlengde poten

Het kan zijn dat u de voorkeur geeft aan langere poten voor uw schoorsteenkap. Als u kiest voor onderstaand omruilartikel dan ruilen wij de standaard vierkante poten om voor de langere versie van uw keuze. Natuurlijk leveren we ook op aanvraag andere lengtes volgens de door u opgegeven specificaties.

Omruilprijzen langwerpige kronen

Langwerpige kronen zijn alleen van toepassing indien:

a) de lengte van uw rechthoekige schoorsteenkap groter is dan 2 bakstenen langer (>40cm) dan de breedte van uw rechthoekige schoorsteenkap én waarbij u tevens

b) deze rechthoekige schoorsteenkap bestelt in combinatie met een ornament of windwijzer, voorzien van een kroon.

Indien van toepassing maken wij u er tijdens het bestelproces op attent om K20,K30 of K40 aan uw bestelling toe te voegen. Wij ruilen uw vierkante kroon dan om voor de van toepassing zijnde langwerpige kroon.

Tarieven plaatsingen

Geef tijdens het bestelproces aan of u komt afhalen, wil laten bezorgen en/of laten plaatsen. Wilt u een schoorsteenkap inclusief plaatsing, vink dan de optie plaatsing (offerte aanvragen) aan of stuur een mail naar info@schoorsteenkap.nl met daarin tevens uw telefoonnummer. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op om de kosten voor plaatsing met u af te stemmen. De prijs is afhankelijk van factoren als de benodigde reistijd, de bereikbaarheid van uw schoorsteen, het gebruik van een hoogwerker en de noodzaak van eventuele vergunningen.

Losse assen

Heeft u een schoorsteenkap model M01, M02, M04 of M05 zonder ornament of windwijzer aangeschaft en wilt u dat achteraf nog wijzigen? U kunt bij ons dan probleemloos een losse as nabestellen. Heeft uw schoorsteenkap al een ornament of windwijzer en wilt u een andere combinatie op de kap, dan kan het zijn dat u een andere aslengte nodig heeft. Stuur dan een mail naar info@schoorsteenkap.nl met uw adresgegevens en de gewenste combinatie. Binnen 1 werkdag nemen wij dan contact met u op of u een van onderstaande assen moet bijbestellen