Windwijzer standaard Windwijzer Jager Windwijzer koe Windwijzer Schip Windwijzer Paard Windwijzer PijlWindwijzer Duif

Windwijzers

Een windwijzer kopen

Heeft u een mooi huis inclusief schoorsteen en wilt u uw schoorsteen een karakteristieke uitstraling meegeven? Voeg dan een windwijzer aan uw schoorsteenkap toe. U kunt altijd vrijblevend een offerte aanvragen. Een windwijzer kopen vraagt soms best nog wel even om een goede voorbereiding. Want weet u al wat voor soort windwijzer u wilt? En van welk materiaal de windwijzer moet zijn? Laat u daarom adviseren door professionals op dit gebied en kies voor een Diamant windwijzer.

Heel veel ervaring in schoorsteenkap windwijzers

Wij maken en plaatsen al heel wat jaren windwijzers op de schoorsteenkappen van onze klanten. We kunnen daarbij vaak windwijzers uit voorraad leveren, zodat u heel snel kunt beschikken over de windwijzer van uw voorkeur. Zoals bijvoorbeeld een windwijzer met haan. Ook voor op maat gemaakte windwijzers kunt u uitstekend bij ons terecht. Neem dan contact op om uw specifieke wensen op het gebied van windwijzers met ons te bespreken.

Soorten windvanen

Bekijk hieronder het overzicht van diverse windvanen voor op uw schoorsteenkap. Al onze windvanen zijn vervaardigd uit hoogwaardig, optimaal uitgebalanceerd en onderhoudsvrij. Ze zijn voorzien van een oliehoudende bronzen lagering en afgewerkt met een slijtvaste zwarte poedercoating. De windvaan reageert ook bij weinig wind direct als de wind draait. De oliehoudende lagering zorgt ervoor dat de windvaan geen piepende geluiden maakt als hij draait.

Ook een windvaan aan uw schoorsteenkap toevoegen? Bestel dan online de windvaan van uw voorkeur. Heeft u eerst nog meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.
 

Een windwijzer met haan kopen?

Schoorsteenkap biedt windwijzers in verschillende soorten, waaronder een windwijzer in de vorm van een haan. Een windwijzer op maat laten maken? Neem vrijblijvend contact op.

Hoe werkt een windrichtingwijzer?

Wanneer u de windrichtingwijzer op uw schoorsteenkap heeft geplaatst, zal deze automatisch met de wind mee bewegen. Binnen korte tijd kan u de windrichting bepalen.

Wat is een windwijzer?

Met een windwijzer bepaalt u de richting van de wind. Een windwijzer dient als ornament op bijvoorbeeld uw schoorsteenkap en zorgt voor een sierlijke uitstraling.

Windwijzer Vos  Windwijzer Haan Windwijzers PijlWindwijzer Paard