Schoorsteenkap Ornament GoudSchoorsteenkap Ornament Zilver

Ornamenten

Met ornamenten op uw schoorsteenkap geeft u uw schoorsteen op een eenvoudige manier een prachtige uitstraling. Bij ons kunt u terecht voor een breed aanbod van ornamenten in verschillende vormen, formaten en materialen. Wat bijvoorbeeld te denken van een RVS ornament dat prachtig bij uw RVS schoorsteenkap staat? Maar ook ornamenten van koper en messing behoren tot de mogelijkheden. Onze ornamenten zijn ook prima te combineren met een prefab schoorsteen

Jarenlange ervaring in schoorsteenkap ornamenten

Wij vervaardigen al jarenlang ornamenten voor op de schoorsteenkappen van onze klanten. Groot voordeel is dat wij altijd uit voorraad leveren. Hoe uw ornament er ook uit moet komen te zien, bij ons vindt u altijd een geschikte oplossing. Ook voor op maat gemaakte ornamenten bent u bij ons op de juiste plek beland.

Soorten ornamenten

Hieronder hebben we een overzicht van een aantal mogelijke ornamenten voor op uw schoorsteenkap. Een bol, een kroon, een bolpiek of een andere variant: bekijk op uw gemak de categorieën en bepaal welk ornament het mooiste op uw schoorsteenkap zou passen. Een ornament geeft nu eenmaal een mooi en karakteristiek beeld van uw schoorsteenkap. En als u bij ons een ornament voor uw schoorsteen bestelt, dan monteren wij deze voor u op uw schoorsteenkap.

Overtuigd van het fraaie karakter van een ornament op uw schoorsteenkap? En wilt u er eentje bestellen zodat wij deze op uw schoorsteenkap kunnen plaatsen? Bestel dan direct hier online het ornament van uw keuze of vraag een offerte aan voor een compleet nieuwe schoorsteenkap inclusief ornament.

Neem contact met ons op

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Uit hoogwaardig RVS gemaakt
  • Eigen productie
  • De allerbeste prijs