Voordelen prefab schoorsteen

Afwerking van prefab schoorsteen

Accessoires prefab schoorsteen

Prefab schoorsteen

Iedereen wil een schoorsteen die lang mee gaat. Dankzij onze prefab schoorsteen is dit nu mogelijk tegen een gereduceerd tarief! Al onze prefab schoorstenen worden in de fabriek al gefabriceerd. Hierdoor bestaat de prefab schoorsteen maar uit 2 of 3 stukken. Onze prefab schoorstenen zijn dus voor iedereen die snel een goedkope en duurzame schoorsteen wil hebben. Daarnaast heeft iedere prefab schoorsteen een strakke uitstraling en is deze in elke maat te verkrijgen. Voor ieder gebouw is het dus mogelijk om een goede, duurzame prefab schoorsteen te laten plaatsen.

Voordelen prefab schoorsteen

Een prefab schoorsteen heeft veel voordelen. Zo zijn ze gemakkelijk te plaatsen. Dit scheelt veel in de kosten. Daarnaast heeft elke prefab schoorsteen een lange levensduur. Hierdoor kunt u ook op de lange termijn blijven genieten. Onze prefab schoorsteen is erg licht in gewicht en bestaat geheel uit roestvrij staal. Een voordeel van onze prefab schoorstenen is dat er dus geen brandbaar materiaal in is verwerkt. Ook kunt u heel gemakkelijk de kleur van uw nieuwe prefab schoorsteen kiezen of een accessoire toevoegen. Deze schoorsteen is in alle RAL-kleuren beschikbaar, zo past hij vaak nog beter bij uw interieur. Bent u geïnteresseerd? vraag hier dan onze offerte aan, of neem contact met ons op

Afwerking van de prefab schoorsteen

Naast dat de prefab schoorsteen een strakke afwerking heeft, kunt u ook gemakkelijk alles weg werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de warmtepomp, de ventilator of de airco. Bij veel schoorstenen is het mooi wegwerken van deze zaak een tijdrovende klus. Dankzij de prefab schoorsteen is dit niet meer tijdrovend. Hiermee maken wij in een korte tijd een mooie schoorsteen die een strakke afwerking heeft. Hierdoor creëren wij een perfecte visuele uitstraling van uw woning. Ook zijn alle prefab schoorstenen te leveren met bijpassende schoorsteenkap. Zo kunt u kiezen voor een strakke look of een nostalgische schoorsteenkap.

Voor wie is deze prefab schoorsteen ideaal?

Zoals besproken heeft de prefab schoorsteen veel voordelen. Onze prefab schoorsteen is uitermate geschikt voor bouwbedrijven en/of bedrijven die veel met schoorstenen in aanraking komen. Door de snelle plaatsing en het lange levensduur is deze schoorsteen ideaal voor bedrijven die een duurzame oplossing willen. Daarnaast is onze prefab schoorsteen ideaal voor iedere consument die een snelle, goedkope en bovenal duurzame oplossing wil voor de dure en tijdrovende gemetselde schoorsteen.

Afwerking en accessoires

Verfraai uw schoorsteen van prefab met een windwijzer of windvaan of bekijk eens onze ornamenten pagina. Is uw schoorsteen voldoende brandveilig? Werk uw prefab schoorsteen af met een vonkenvanger.

Een prefab schoorsteen laten plaatsen?

Tijdens het bestellen van uw prefab schoorsteenkap, hebt u de keuze om de schoorsteenkap af te halen, te laten bezorgen of te laten plaatsen. Bestel uw schoorsteenkap, neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

100% kwaliteit ben enorm goed geholpen, fijne manier van samenwerken, Nogmaals bedankt!
Sylvan Rogmeijer
 

Werkwijze prefab schoorstenen

Onze werkwijze is heel eenvoudig. U heeft een wens en binnen letterlijk 5 stappen wordt deze voor u gerealiseerd. Zie onder hoe dit proces verloopt.

 • 1
  STAP 1
  U wil graag een mooie prefab schoorsteen op uw huis.
 • 2
  STAP 2
  Laat uw gegevens en maten van de schoorsteen bij ons achter. 
 • 3
  STAP 3
  Wij nemen contact op en meten nogmaals na.
 • 4
  STAP 4
  We maken de schoorsteen op maat.
 • 5
  STAP 5
  We leveren de schoorsteen af en indien gewenst plaatsen we deze ook.

Onze ervaring

Natuurlijk kent u ons van de schoorsteenkappen. Maar wist u dat wij al 15 jaar ervaring hebben in prefab schoorstenen? Al in 2004 maakte wij onze eerste prefab schoorsteen. Hierdoor hebben wij veel ervaring met het maken, ontwerpen en plaatsen van prefab schoorstenen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de ‘gewone’ schoorsteen met veel mooie schoorsteen kappen. Denk bijvoorbeeld aan onze vierkante schoorsteenkappen met bol.

Dus, bent u opzoek naar een goede, goedkope, snelle en bovenal duurzame schoorsteen? Dan is onze prefab schoorsteen iets voor u! Vul online onze offerteaanvraag in en ontvang een gratis vrijblijvende offerte. Zo ziet u meteen wat onze prefab schoorsteen bij u gaat kosten. Eerst benieuwd naar welke oplossingen wij nog meer voor u hebben? Vraag dan onze brochure aan.

Bent u straks de nieuwe eigenaar van een strakke prefab schoorsteen?

 

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Uit hoogwaardig RVS gemaakt
 • Eigen productie
 • De allerbeste prijs